BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 16, 2009

Iftar + housewarming

Last Saturday buat a bit of makan makan for friends, also because my partner's bday and also belum buat housewarming, so we cramped it like for iftar, housewarming, and birthday.

Main menu ialah Nasi Briyani, Ayam Madu, Rendang Daging and Acar.

Desserts ditaja oleh potluck kawan kawan..

so here's my crib..simple sahaja..no fancy stuff..wall pun yet to be decorated. lepas wedding baru ada extra money sikit for apartment deco..

most people we invite datang, so it was all good..

after makan makan, he made the teh tarik ...! tak ada teh tarik mamak.. teh tarik buat sendiri pun jadi lah.. ehh sedap tau!

after makan, aper lagi..pictures time lah.

macam alim clan

rock skit clan

haa pilih la, mana mana yg berkenan, roger me tau. =) xcept my fiance' lah..hehe

the girls


Pastu dorang semua pun balik..thanks for coming!

Pheww..semua sudah selesai, so time kiterorang pulak camwhoring ..hehe


3 comments:

Sha Pattinson said...

congrats to the house warming, happy birthday to your housemate ..your house deco sangat saya sukai ..nampak lapang jerk and tak crowd i loike!!!lantai kayu sangat menjadi pujaan baik utk kaki ur house cantik sangat!!.. the food like yummy nasi briyani ...wow!! and the desert ..alahaiii membuat iman puasa ku gugat sedikit ..and your fiance ..wah pandai wat teh tarik yea ...i sendiri tak reti hahaha kelakar tak??? ok cik sueanne selamat hari raya aidilfitri ..maaf zahir batin ..

sueanne sunshine said...

Selamat hari raya!! =))

dialicious said...

sue..u beli rumah ni ke?bestnyeeee..best gile mcm family hs!nak dtg nak dtg,hehehe